Albania-flag-48

OneCoin të Bitcoin ardhshëm?

OneCoin është duke synuar për qiell dhe duke u bërë një nga monedhat më të suksesshme në cryptomarket.

Një mundësi e fuqishme

OneCoin siguron një herë në një mundësi e jetës, revolucion në botën digjitale të biznesit të ekonomisë së sotme. Koncepti i OneCoin është i lindur në suksesin e cryptocoin pioniere, Bitcoin.

Join Sot!

Join Një koncept sot dhe për të marrë më të mirë të trajnimit në internet se si të përfitojnë nga cryptocurrency dhe pozicionin veten në një program të pakufizuar gjeneruese të të ardhurave.

Join Sot!

Join Një koncept sot dhe për të marrë më të mirë të trajnimit në internet se si të përfitojnë nga cryptocurrency dhe pozicionin veten në një program të pakufizuar gjeneruese të të ardhurave.

Produkte

Infinity Paketa

330x165_oc-inf1

çmim: 25000 EUR

Premium Trader

330x165_OC_Prod-Badges_SfW-08
çmim: 12500 EUR

Paketa Premium tregtari është pako produkti i fundit për njerëzit e interesuar në miniera dhe cryptocurrency, ajo përfshin 6 nivele të programit arsimor në internet OneAcademy. Kjo pako është për ata që duan për të sjellë aftësitë e tyre tregtare në nivel të lartë dhe seriozisht të kuptojnë dhe të përfitojnë nga minierat dhe tregtare OneCoins.

Tycoon Trader

330x165_98751_oc-tycoontrader@2x
çmim: 5000 EUR

Paketa tregtar Manjati është paketa përfundimtare të produktit, ajo përfshin të gjitha 5 nivele të programit OneAcademy arsimit Online. Kjo pako është për ata që duan për të sjellë aftësitë e tyre tregtare në nivel të lartë dhe seriozitet të përfitojnë nga minierat dhe tregtare OneCoins.

Executive Trader

330x165_62557_oc-executivetrader@2x
çmim: 3000 EUR

Paketa Ekzekutiv Trader përfshijnë nivelet 1, 2, 3 dhe 4 të programit OneAcademy arsimit online. Kjo paketë ofron një përshkrim të hollësishëm të mjeteve që do të përmirësojnë rentabilitetin e tregton tuaj në mënyrë të konsiderueshme.

Pro tregtari

330x165_82811_oc-protrader@2x
çmim: 1000 EUR

Paketa Pro tregtari përfshin nivelet 1, 2 dhe 3 të programit të edukimit në internet OneAcademy. Pas përfundimit të këtyre kurseve, ju do të arrijë aftësi të ndërmjetme tregtare që mund të ju ndihmojë të përfitojnë nga minierat dhe tregtare OneCoins.

Tregtar

330x165_63087_oc-trader@2x
çmim: 500 EUR

Paketa tregtar përfshin edhe nivelin 1 dhe nivelin e 2 të programit arsimor në internet OneAcademy. Kjo pako është për njerëzit që duan të fillojnë të mësojnë në lidhje tregtare me klasat e aseteve të tilla si ari dhe cryptocurrency ndër të tjera.

Motorino

330x165_56613_oc-starter@2x
çmim: 100 EUR

Starter përfshin nivelin e parë të programit OneAcademy arsimit online. Kjo është një hyrje në produktet financiare dhe tregtare dhe siguron studentit me materiale leximi në internet, prezantimet video, kuize dhe certifikatë për të filluar eksplorimin e OneExchange.

Rishtar

330x165_84002_oc-rookie@2x
Çmimi: Pa pagesë

Rishtar është një paketë të lirë që përfshin informacion mbi OneCoin, e-book: Mendoni dhe Grow Rich dhe një buletin në lidhje me zhvillimin e OneCoin.

Join Sot!

Join Një koncept sot dhe për të marrë më të mirë të trajnimit në internet se si të përfitojnë nga cryptocurrency dhe pozicionin veten në një program të pakufizuar gjeneruese të të ardhurave.

How to reach Us

One Network Services Ltd.,

Tsar Osvoboditel 12, 1000 Sofia, Bulgaria

 publicidadvmms@gmail.com

Please contact the person who referred you to this website for registration! 


Catchable fatal error: Object of class WP_Network could not be converted to string in /var/www/univerpress.com/htdocs/wp-content/themes/bb-theme/footer.php on line 44